Srceparajuća poslednja Kristine Joksimović: Monstrum ju je pre toga samleo u blenderu (FOTO)
Kristina Joksimović, Foto: Društvene mreže

poslednja porodična fotografija

Srceparajuća poslednja Kristine Joksimović: Monstrum ju je pre toga samleo u blenderu (FOTO)

Kristina je rodom iz Biningena, ali je srpskog porekla

Objavljeno:

Ovo je poslednja porodična fotografija koju je podelila bivša finalistkinja izbora za Mis Švajcarske, Kristina Joksimović, koju je, kako se tvrdi, ubio i iskasapio njen muž, koji je potom delove njegog tela samleo u blenderu.

Kristina Joksimović (38) pronađena je u februaru u svom luksuznom domu u Biningenu, blizu Bazela, dan nakon smrti, piše Daily Mail.

Njen muž je kasnije priznao da je ubio svoju suprugu tako što ju je zadavio, te tvrdeći da ju je u panici iskasapio u vešernici. On je naveo da je u pitanju bila samoodbrana.

Jeziv obdukcioni izveštaj pokazao je da su neki delovi tela već bili samleveni ručnim blenderom i rastvoreni hemijskim sredstvima.

Šokirani prijatelji izrazili su tugu nakon što je majka dvoje dece pronađena mrtva. Jedan prijatelj je rekao lokalnom mediju Blick: "Meni su delovali kao savršena porodica."

Samo nekoliko meseci pre tragične smrti, Kristina je podelila fotografiju svoje mlade porodice sa potpisom "moj svet".

Kristina Joksimović
Kristina Joksimovićfoto: Printscreen/ društvene mreže

Kristina Joksimović je pronađena mrtva u februaru ove godine, dan nakon što je navodno ubijena. Istražitelji su utvrdili da je Kristina zadavljena.

Njeni prijatelji bili šokirani zbog vesti i njenoj smrti, a mnogi su podelili saosećajne poruke ispod njenih objava na Instagramu.

Kristininom mužu Tomasu u sredu je Federalni sud u Lozani odbio zahtev za puštanje iz pritvora pošto je priznao zločin, a istraga utvrdila "konkretne pokazatelje mentalne bolesti".

1 / 6 Foto: Društvene mreže

Istražitelji koji rade na slučaju naveli su da je Tomas, inače biznismen, prema njihovoj proceni pokazao "izuzetno visok nivo kriminalne energije".

Naveli su "nedostatak empatije i hladnokrvnost nakon svoje supruge", kao i pokušaje da prikrije njenu smrt, dodajući da okrivljeni ima "sadističko-sociopatske osobine".

Kristina sa mužem Tomasom koji je osumnjičen za njeno ubistvo Foto: Društvene mreže

Kako se izveštava, Kristinin muž je tvrdio da ju je ubio u samoodbrani nakon što je krenula na njega nožem. Pretpostavka nevinosti i dalje stoji.

Zatim je, kako se navodi, priznao da je u panici iskasapio bivšu manekenku, s kojom ima dvoje dece.

Medicinsko-forenzički izveštaj takođe "protivreči njegovom opisu samoodbrane", prema izveštaju švajcarskog portala FM1 Today.

Tomas, koji je švajcarski državljanin, uhapšen je dan nakon što je telo njegove supruge pronašla "treća osoba".

Kristina je rodom iz Biningena, ali je srpskog porekla. Prešla je sa manekenstva na posao instruktora za hodanje na modnoj pisti, inspirišući čitavu novu generaciju manekenki.

Između ostalog, trenirala je kandidate za Mis Švajcarske da idu njenim stopama. Takođe je obučavala poslovne žene kako da hodaju sa samopouzdanjem u poslovnom ili privatnom životu.

Osvojila je titulu Mis Severozapadne Švajcarske 2003. godine i ušla u finale takmičenja za Mis Švajcarske 2008. godine.

Iste godine, osnovala je agenciju za treniranje i konsultacije za buduće modele, dok je i dalje radila puno radno vreme u IT regrutaciji.

Bonus video:

04:48

KECMANOVIĆI SE PREDSTAVLJAJU KAO ŽRTVE Advokat za Kurir: Roditeljima dečaka-ubice se ne sudi za ubistvo, ovo je MAKSIMALNA KAZNA

(Espreso/Telegraf.rs/M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.